RAZVIJTE SVOJ POTENCIJAL U HOTELIMA BEPPLER & JACOBSON

Vi i vaša težnja ka savršenstvu

Avala Resort & Villas, Avala Grand Hotel i Bianca Resort & Spa su se obavezali da svojim gostima pruže najviše standarde pažnje i ljubaznosti, a to ne bismo mogli bez našeg tima i njihove težnje ka savršenstvu.

Potrebe i predviđanje potreba

Već decenijama pružamo izvrsnu uslugu i ponosni smo na tu dugogodišnju tradiciju. Naši zaposleni su sposobni da predvide potrebe naših gostiju i moraju se motivisati podizanjem standarda usluge na najveći mogući nivo.

Zarada i uslovi rada

Mi vjerujemo u ulaganje u naše ljudstvo budući da je od vitalnog značaja da svaki zaposleni bude motivisan i zadovoljan. Samo u tom slučaju možemo pružiti najbolje. Bez obzira za koju oblast rada i nivo organizacije da se opredijelite, osim dobre zarade i uslova rada, u našim hotelima možete očekivati obuku i mogućnosti napredovanja.

Prijavljivanje za posao u Beppler & Jacobson

Kako se prijaviti

Zahvalni smo vam na zainteresovanosti da postanete dio uspješnog tima Avala Resort & Villas, hotela Avala Grand i Bianca Resort & Spa. Prvi korak u procesu prijavljivanja za posao u našim hotelima jeste da potražite odgovarajuće slobodno radno mjesto. Sva upražnjena radna mjesta oglašavamo pod nazivom sektora koji traži radnike (u daljem tekstu). Ako tražite neko određeno radno mjesto, a nije oglašeno, molimo vas da ponovo posjetite našu internet stranicu jer bi se to radno mjesto moglo osloboditi u nekom budućem periodu.

Nadamo se da ćete naći radno mjesto koje odgovara vašim sposobnostima. Kada ga pronađete, prijavite se odabirom ikone „PRIJAVI SE“ na kraju opisa radnog mjesta. Ona otvara našu online prijavu. Molimo vas da vodite računa da zadovoljavate sve bitne kriterijume za dato radno mjesto jer u suprotnom nećemo biti u mogućnosti da razmotrimo vašu prijavu.

Online prijava

U procesu prijavljivanja prednost dajemo online prijavama. U padajućem meniju odaberite radno mjesto za koje ste zainteresovani. Na taj način nam omogućavate da vam pružimo što efikasniju pomoć pri apliciranju. Ukoliko iz bilo kog razloga imate poteškoće sa online prijavom, molimo Vas da nas kontaktirate. Uvijek nam pričini zadovoljstvo kada nam se obrate motivisani profesionalci posvećeni svom poslu.

Proces odabira kandidata

Zavisno od radnog mjesta, proces odabira kandidata sastoji se od nekoliko faza. Da biste bili uspješni, vjerujemo da radno mjesto treba da odgovara vama onoliko koliko i Vi odgovarate datom radnom mjestu. Naš proces odabira je osmišljen tako da Vam omogući da se pokažete u najboljem svijetlu. Vještine su bitne u poslu kojim se bavimo pod uslovom da ih prati motivacija.

Razgovor za posao

Sa svakim kandidatom koji je podnio prijavu obavljamo razgovor u svakom hotelu. Smatramo da je to važno jer treba da upoznate okruženje u kojem biste radili i ljude sa kojima biste radili. Osim toga, volimo da se hvalimo našim izuzetnim hotelima! Prema tome, ukoliko želite da se prijavite, morate naći vremena da dođete na razgovor u Budvu ili Kolašin. Koliko god da je ovdje zabavno raditi, savjetujemo kandidatima da imaju u vidu ambijent i da se u skladu sa istim prikladno obuku za razgovor.

OTVORENE POZICIJE

SPA TERAPEUT (m/ž)

Uslovi su:

  • Potrebno je prethodno radno iskustvo u hotelima ne manje od 2. godine;
  • Osnovno poznavanje tretmana lica
  • Pozavanje masaže i tretmana tijela
  • Depilacija
  • Poželjno znanje estetskog pedikira i manikira
  • Osnovno znanje engleskog jezika

Urednost, pozitivan duh i besprekorni maniri su ključne osobine idealnog kandidata/kandidatkinje.
*U pitanju je sezonski posao, odnosno, od 01. januara 2018 do 1. marta 2018.
Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju molimo Vas da pošaljete CV sa fotografijom i propratnim pismom putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.


RECEPCIONER (m/ž)

Od kandidata se ocekuje: posjedovanje relevantnog radnog iskustva ne manje od 2 godine u hotelima 4* i 5*, poznavanje micros-fidelio pms-a, aktivno znanje engleskog a poznavanje drugog stranog jezika je prednost. Prijatna spoljašnjost, komunikativnost, posjedovanje solidnih radnih navika. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

KUVAR (m/ž)

Potrebno je prethodno radno iskustvo ne manje od 3 godine, srednja strucna spremna (SSS), poznavanje engleskog jezika je prednost. Kreativnost, fokus na detalje, visok nivo higijene i posvećenost su ključne osobine idealnog kandidata/kandidatkinje. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

KONOBAR (m/ž)

Potrebno je prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika, poznavanje dodatnog jezika je prednost. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

BARMEN (m/ž)

Mogućnost rada tokom čitave godine za kandidate koji se pokažu dobro na radnom mjestu. Potrebno je prethodno radno iskustvo, odlično poznavanje engleskog jezika a poznavanje drugog stranog jezika je prednost. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

SOBARICA (m/ž)

Potrebno je prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika je prednost. Fokus na detalje i pedantnost su ključne osobine idealnog kandidata/kandidatkinje. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

MASER (m/ž)

Potrebno je prethodno radno iskustvo na poslovima masera, poznavanje engleskog jezika, poznavanje dodatnog jezika je prednost. Urednost, pozitivan duh i besprekorni maniri su ključne osobine idealnog kandidata/kandidatkinje. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

KOZMETIČAR (m/ž)

Uslovi za kandidate: prethodno radno iskustvo u hotelima ne manje od 2. godine, poznavanje svih tretmana lica, depilacija, pozeljno znanje estetskog pedikira i manikira, poznavanje engleskog jezika (poznavanje dodatnog jezika je prednost). Urednost, pozitivan duh i besprekorni maniri su ključne osobine idealnog kandidata/kandidatkinje. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

SALES and MARKETING MANAGER (m/ž)

Potreban je kvalifikovani kandidat sa odgovarajućom školskom spremom - VSS, fakultet za turizam/hotelijerstvo, i sa iskustvom na ovim poslovima uz poznavanje engleskog jezika. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

ASISTENT SALES and MARKETING MANAGER

Potreban je kvalifikovani kandidat sa odgovarajućom školskom spremom - VSS, fakultet za turizam/hotelijerstvo, spreman da uči i razvija svoja znanja u praksi uz poznavanje engleskog jezika. Prijave šaljite putem linka za prijavu.

MOLIMO VAS DA POPUNITE PRIJAVU ZA POSAO

Muški Ženski
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Kontaktirajte nas
Odjeljenje za ljudske resurse
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Tel: + 382 33 441 581

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM