RAZVIJTE SVOJ POTENCIJAL U HOTELIMA BEPPLER & JACOBSON

Vi i vaša težnja ka savršenstvu

Avala Resort & Villas, Avala Grand Hotel i Bianca Resort & Spa su se obavezali da svojim gostima pruže najviše standarde pažnje i ljubaznosti, a to ne bismo mogli bez našeg tima i njihove težnje ka savršenstvu.

Potrebe i predviđanje potreba

Već decenijama pružamo izvrsnu uslugu i ponosni smo na tu dugogodišnju tradiciju. Naši zaposleni su sposobni da predvide potrebe naših gostiju i moraju se motivisati podizanjem standarda usluge na najveći mogući nivo.

Zarada i uslovi rada

Mi vjerujemo u ulaganje u naše ljudstvo budući da je od vitalnog značaja da svaki zaposleni bude motivisan i zadovoljan. Samo u tom slučaju možemo pružiti najbolje. Bez obzira za koju oblast rada i nivo organizacije da se opredijelite, osim dobre zarade i uslova rada, u našim hotelima možete očekivati obuku i mogućnosti napredovanja.

Prijavljivanje za posao u Beppler & Jacobson

Kako se prijaviti

Zahvalni smo vam na zainteresovanosti da postanete dio uspješnog tima Avala Resort & Villas, hotela Avala Grand i Bianca Resort & Spa. Prvi korak u procesu prijavljivanja za posao u našim hotelima jeste da potražite odgovarajuće slobodno radno mjesto. Sva upražnjena radna mjesta oglašavamo pod nazivom sektora koji traži radnike (u daljem tekstu). Ako tražite neko određeno radno mjesto, a nije oglašeno, molimo vas da ponovo posjetite našu internet stranicu jer bi se to radno mjesto moglo osloboditi u nekom budućem periodu.

Nadamo se da ćete naći radno mjesto koje odgovara vašim sposobnostima. Kada ga pronađete, prijavite se odabirom ikone „PRIJAVI SE“ na kraju opisa radnog mjesta. Ona otvara našu online prijavu. Molimo vas da vodite računa da zadovoljavate sve bitne kriterijume za dato radno mjesto jer u suprotnom nećemo biti u mogućnosti da razmotrimo vašu prijavu.

Online prijava

U procesu prijavljivanja prednost dajemo online prijavama. U padajućem meniju odaberite radno mjesto za koje ste zainteresovani. Na taj način nam omogućavate da vam pružimo što efikasniju pomoć pri apliciranju. Ukoliko iz bilo kog razloga imate poteškoće sa online prijavom, molimo Vas da nas kontaktirate. Uvijek nam pričini zadovoljstvo kada nam se obrate motivisani profesionalci posvećeni svom poslu.

Proces odabira kandidata

Zavisno od radnog mjesta, proces odabira kandidata sastoji se od nekoliko faza. Da biste bili uspješni, vjerujemo da radno mjesto treba da odgovara vama onoliko koliko i Vi odgovarate datom radnom mjestu. Naš proces odabira je osmišljen tako da Vam omogući da se pokažete u najboljem svijetlu. Vještine su bitne u poslu kojim se bavimo pod uslovom da ih prati motivacija.

Razgovor za posao

Sa svakim kandidatom koji je podnio prijavu obavljamo razgovor u svakom hotelu. Smatramo da je to važno jer treba da upoznate okruženje u kojem biste radili i ljude sa kojima biste radili. Osim toga, volimo da se hvalimo našim izuzetnim hotelima! Prema tome, ukoliko želite da se prijavite, morate naći vremena da dođete na razgovor u Budvu ili Kolašin. Koliko god da je ovdje zabavno raditi, savjetujemo kandidatima da imaju u vidu ambijent i da se u skladu sa istim prikladno obuku za razgovor.

MOLIMO VAS DA POPUNITE PRIJAVU ZA POSAO

Ime i prezime *
Datum rođenja *
Oblast interesovanja
Email *
Broj Telefona *
Pol*
Muški
Ženski
Dodatne informacije
Dodajte vaš CV u PDF-u ili MS Wordu
Drag & Drop Files Here Browse Files
POŠALJI

Kontaktirajte nas
Odjeljenje za ljudske resurse
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Tel: + 382 33 441 581

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM