Legalnost

Klauzula o odbijanju odgovornosti

1. Sadržaj

Beppler & Jacobson Montenegro d.o.o. ne prihvata odgovornost za aktuelnost, tačnost, potpunost ili kvalitet ponuđenih informacija i materijala, osim u slučajevima kada su greške namjerno napravljene ili su rezultat ozbiljnog nemara. Ovo se odnosi na gubitke, dodatne troškove ili štetu bilo koje vrste koja nastaje uslijed bilo kojeg oblika korišćenja informacija i materijala koje Beppler & Jacobson Montenegro d.o.o. postavlja na svoje internet stranice. Nijedna ponuda nije obavezujuća i ne nameće bilo kakvu obavezu.

2. Upućivanje na druge stranice i linkovi

Beppler & Jacobson Montenegro d.o.o. nema uticaja na dizajn i materijal treće strane za koji postoji link ili na koje upućuju njene internet stranice. Prema tome, Beppler & Jacobson Montenegro d.o.o. se izričito distancira od takvog materijala i odbija odgovornost za bilo koji sadržaj koji nude treće strane, osim u slučajevima kada je u potpunosti upoznat sa nezakonitim sadržajem i u mogućnosti je da spriječi posjetioce svojih internet stranica da posjećuju takve stranice.

3. Autorska prava

Izgled internet stranica, dijagrami, fotografije i logotipi koji se koriste, kao i kolekcija individualnih materijala, zaštićeni su autorskim pravima. Svako umnožavanje ili korišćenje materijala kao što su dijagrami, fotografije ili tekstovi u drugim elektronskim ili štampanim publikacijama nije dozvoljeno bez saglasnosti Beppler & Jacobson Montenegro d.o.o..

4. Pravosnažnost klauzule o odbijanju odgovornosti

Ovu klauzulu o odbijanju odgovornosti treba posmatrati kao dio internet publikacije sa koje ste upućeni. Ukoliko se za bilo koji uslov ili odredbu utvrdi da je nevažeća po osnovu relevantnih zakona, ta činjenica neće uticati na ostale uslove i odredbe.

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM