Za sve rezervacije putem našeg web sajta poklanjamo Vam 10 min u našem turbo solarijumu najnovije generacije. Opustite se i oslobodite se stresa u našem SPA centru!

Garantovano najpovoljnije cijene. Brza provjera raspoloživosti i rezervacije u realnom vremenu.

Konferencije i seminari

 
Mice

Bianca Resort & Spa je posebno ponosna na svoje konferencijske i poslovne prostorije, i već ima dugu tradiciju i dugačak spisak zadovoljnih poslovnih klijenata.

Glavna konferencijska sala može primiti do 50 gostiju i opremljena je sa svim sadržajima potrebnim za savremeni sastanak. Uživajte i u našim poslovnim salama prikladnim da ugoste manje grupe. Sve sale za sastanke se nalaze u blizini bara ili lounge bara gdje se lako mogu ogranizovati pauze za kafu.

Mice 01
Mice 02
Mice 04
Mice 05
Mice 06
Mice 07

Mogući rasporedi konferencijskih sala 

Bianca Mice 01
Bianca Mice 02
Bianca Mice 03
Bianca Mice 04

Pogledajte mogućnosti konferecijskih sala

Ponosni smo na naše konferencijske kapacitete za koje smo sigurni da će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.
Sve konferencijske i sale za sastanke se nalaze u neposrednoj blizini barova, tako da organizacija kafe pauza I koktela predstavlja pravo zadovoljstvo.
Za više informacija, molimo kontaktirajte MICE sektor na:
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.;
Tel: + 382 20 863077

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM