Za sve rezervacije putem našeg web sajta poklanjamo Vam 10 min u našem turbo solarijumu najnovije generacije. Opustite se i oslobodite se stresa u našem SPA centru!

Garantovano najpovoljnije cijene. Brza provjera raspoloživosti i rezervacije u realnom vremenu.

Dragi Gosti,
usled pandemije izazvane korona virusom, molimo Vas da se pridržavate propisanih mjera kako bi spriječili širenje istog.
Hvala na razumijevanju.
Vaš,
Bianca Resort&Spa
 

BIANCA SPA & Fitness Club

Opustite se i udovoljite sebi pažljivo odabranim rasponom tretmana ljepote i masaža u našem ekskluzivnom Spa & Wellnes centru. Naši stručni terapeuti su Vam na raspolaganju. Umirujuće sobe za masaže i tretmane lica i tijela, opuštajući prostor, unutrašnji bazen, fitness centar, finska sauna i parno kupatilo - mala oaza opuštanja i pomlađivanja. Uživajte na nekoliko opuštajućih sati ili cijeli dan, uživajte u izuzetnim tretmanima i vrhunskoj usluzi.

Predlažemo masaže, tretmane lica i tijela kao I pakete organske francuske kozmetičke kuće PHYT’S , sa individualnim potrebama svakog gosta koji će vas osnažiti i opustiti , dati vam ljepotu i harmoniju, skladniju figuru i privlačnost.

Ostvarite 10% popusta na SPA tretmane za on line rezervaciju!

Rezervišite putem Web sajta SPA tretmane i ostvarite 10% popusta na spa usluge. Plaćanje se vrši po dolasku u SPA centar. Ovo važi za goste hotela.

Spoljni gosti plaćaju unaprijed, sa potvrdom rezervacije će dobiti instrukcije za plaćanje rezervisanih usluga. Ponuda se odnosi kako na goste hotela tako i na spoljne goste. Navedene cijene su BEZ popusta. Frizerske usluge ne podležu popustu.

Otkazivanje rezervacije je besplatno samo ako se učini 6 sati prije dolaska, u suprotnom se naplaćije 50% od ukupnog iznosa.

Nepojavljivanje na zakazani termin će biti naplaćen u cjelosti.

Spoljni gosti: Ukoliko želite promjenu vremena Vašeg termina kontaktirajte nas bar 24 časa unaprijed. Otkazivanje rezervacije je besplatno samo ako se učini 1 dan prije dolaska, u suprotnom će biti naplaćeno 50% od iznosa.

NEPOJAVLJIVANJE NA ZAKAZANI TERMIN SE NAPLAĆUJE U PUNOM IZNOSU.

Za sve informacije ne ustručavajte se da nas kotaktirate na Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. or phone: +382 20 863 090

KLIKNITE OVDJE DA ZAKAŽETE SPA TRETMAN SA POPUSTOM
SPA & WELLNESS CENTER RADNO VIJEME 09:00-21:00

SAUNA I PARNO KUPATILO RADNO VIJEME 16:00-20:00

Napomena:

Djeca moraju uvijek biti u pratnji roditelja.
Djeci ispod 18 godina nije dozvoljeno korišćenje teretane , saune i parnog kupatila
Otvoreni bazen ne radi u periodu od 01.09. do 01.06.
Kupljene karte ne mogu biti refundirane.
Hotel zadržava pravo da stopira prodaju kartica SPA & Fitness Club-a.

PHYT’S BIO ORGANSKA KOZMETIKA
Uvoznik i distributer za Crnu Goru

Radno vrijeme 09:00h-21:00h.

Članarina uključuje upotrebu bazena, teretane, đakuzija, ormarić u svlačionici sa peškirom i bade mantilom.

SPA ČLANARINE 

DNEVNA KARTA 25.00 €
SPA DAN 40.00 €
MJESEČNA TERETANA 90.00 €
SPA MJESEČNA 180.00 €
SPA TROMJESEČNA 420.00 €
SPA ŠESTOMJESEČNA 600.00 €

Djeca do 3 godine imaju besplatan ulaz / djeca od 3 godine do 12 godina plaćaju 50% od pune cijene / djeca iznad 12 godina plaćaju punu cijenu

Kupljene karte ne mogu biti refundirane.

PHYT’S BIO ORGANSKA KOZMETIKA
Uvoznik i distributer za Crnu goru

 

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM